1.      Algemeen

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op www.raanii.eu. Door een bestelling te plaatsen verklaard u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2.     Prijzen/betaling
2.1   Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2.2   Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging per mail met de totale kosten. (inclusief verzendkosten, volgens de tarieven van Postnl)
2.3   U kunt betalen met iDeal, Bancontact, PayPal,  Maestro, Mastercard, en Visa.
2.4   Uw bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling.
2.5   Voor de verzending van de bestelling brengen wij portokosten in rekening volgens de tarieven van PostNL in het geval van binnenlandse post en DPD in het geval van verzending buiten Nederland.
2.6   RAANII is niet verantwoordelijk voor enige invoer kosten.

3.    Levering
3.1   De artikelen op raanii.eu die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, binnen 3 werkdagen verzonden.
3.2   Alle bestellingen worden verzonden als brievenbuspakket. Binnen nederland wordt er verstuurd met PostNL. Naar het buitenland wordt er verstuurd met DPD inclusief Track & Trace. U ontvangt een bevestiging per mail zodra uw bestelling wordt verzonden.


4.    Retourneren/ruilen

4.1   RAANII voert je bestelling met de groots mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen.
4.2   Is een product niet naar wens dan kun je deze retour sturen binnen 14 dagen. U dient vooraf via e-mail contact met RAANII op te nemen om de retour door te geven.
4.2   De verzendkosten bij een retourverzending zijn voor de koper.
4.3   Na ontvangst van de retourzending zal RAANII het bedrag binnen 5 werkdagen terug storten op uw bankrekening. 


5.     Vragen/klachten
Uiteraard streeft RAANII naar tevreden klanten. Heb je een klacht, vraag of opmerking over mijn producten of de website dan kunt u altijd contact met met mij opnemen via contact@raanii.eu. Dan helpen we je graag verder.

6.      Bescherming van persoonsgegevens
De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen aan derden worden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging. Zie privacy verklaring voor meer info. 

7.      Aansprakelijkheid
7.1   Raanii.eu wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend en RAANII aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en de producten. RAANII vrijwaart zich van alle juridische consequenties.
7.2   RAANII kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8.    Copyright
Alle rechten zijn voorbehouden aan RAANII
Raanii.eu is eigendom van en wordt beheerd door Rani Temmink. Alle op de site afgebeelde gegevens zijn eigendom of in licentie van Rani Temmink en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

RAANII draagt geen eigendomsrechten van alle op de site afgebeelde gegevens aan u over. U bent eigenaar van het medium waarop afgebeelde gegevens van de site worden vastgelegd, maar raanii.eu behoudt het volledige eigendomsrecht met betrekking tot alle op de site afgebeelde gegevens en alle intellectuele eigendomsrechten die deze bevat.

9.    Contact

    Raanii Illustration & Design

    Rani Temmink

    K.v.K. 83414215

    Btw nr: NL 0038 1659 1B06    Per e-mail kunt u de webshop bereiken onder: contact@raanii.eu