Algemeen

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op www.raanii.eu. Ook worden de voorwaarden voor ontwerpen op maat hier omschreven. Door een bestelling te plaatsen of met mij samen te werken verklaard u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Betaling

 • U kunt betalen met iDeal, Bancontact, PayPal,  Maestro, Mastercard, en Visa.
 • Voor de verzending van de bestelling brengen wij portokosten in rekening volgens de tarieven van PostNL in het geval van binnenlandse post en DPD in het geval van verzending buiten Nederland.
 • RAANII is niet verantwoordelijk voor enige invoer kosten.


Levering

 • De artikelen op raanii.eu die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, binnen 3 werkdagen verzonden.
 • Alle bestellingen worden verzonden als brievenbuspakket. Binnen nederland wordt er verstuurd met PostNL. Naar het buitenland wordt er verstuurd met DPD inclusief Track & Trace. U ontvangt een bevestiging per mail zodra uw bestelling wordt verzonden.


Retourneren/ruilen

 • RAANII voert je bestelling met de groots mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen. Is een product niet naar wens dan kun je deze retour sturen binnen 14 dagen. U dient vooraf via e-mail contact met RAANII op te nemen om de retour door te geven.
 • De verzendkosten bij een retourverzending zijn voor de koper.
 • Na ontvangst van de retourzending zal RAANII het bedrag binnen 5 werkdagen terug storten op uw bankrekening. 


Vragen/klachten

 • Uiteraard streeft RAANII naar tevreden klanten. Heeft U een klacht, vraag of opmerking over mijn producten of de website dan kunt U altijd contact met met mij opnemen via contact@raanii.eu. Dan helpen we je graag verder.

Bescherming van persoonsgegevens

 • De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen aan derden worden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging. Zie privacy verklaring voor meer info. 

Aansprakelijkheid

 • www.raanii.eu wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend en RAANII aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en de producten. RAANII vrijwaart zich van alle juridische consequenties.
 • RAANII kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.


Copyright

 • Alle rechten zijn voorbehouden aan RAANII
 • Raanii.eu is eigendom van en wordt beheerd door Rani Temmink. Alle op de site afgebeelde gegevens zijn eigendom of in licentie van Rani Temmink en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

 

Opdrachten op maat

Facturering

RAANII werkt met een aanbetaling van 50%. Na schriftelijk akkoord op de offerte, dient deze binnen 14 dagen betaald de worden. Na ontvangst, wordt er pas aan de opdracht gewerkt. Na akkoord op het definitieve ontwerp, dient het restant op de factuur binnen 14 dagen na de factuurdatum betaald te worden.

Extra Kosten

Op de offerte worden alle diensten en de daaraan gekoppelde kosten benoemd. Voor extra werkzaamheden buiten deze genoemde diensten om wordt een meerprijs berekend. Deze extra kosten worden duidelijk gecommuniceerd. 

Annulering opdracht

Wanneer de opdracht, na schriftelijk akkoord op de offerte, wordt geannuleerd, is de opdrachtgever een volledige betaling verschuldigd. 

Naamsvermelding

Bij illustraties opmaat is RAANII ten alle tijden gerechtigd het werk op een passende manier te signeren. 

Promotie & licentie

RAANII is gerechtigd het werk (illustraties, grafisch vormgeving en anders) te gebruiken voor promotiedoeleinden van RAANII. Hieronder vallen o.a. social media, portfolio en promoties. RAANII maakt gebruik van een niet-exclusieve licentie, mits anders afgesproken.

Auteursrecht

Het auteursrecht blijft bij RAANII, tenzij anders aangegeven of besproken. 

Wijzigingen aanbrengen in originelen

Het is niet toegestaan, zonder overleg met RAANII, wijzigingen aan te brengen aan het orginele werk. 

Eigendomsrecht

RAANII is niet verantwoordelijk voor fouten in de tekst of in het drukwerk. Na controle en schriftelijk akkoord van de opdrachtgever over het definitieve ontwerp is geen aanspraak te maken op correctie(s) door RAANII. 

 

 

Contact

  Raanii Illustration & Design

  Rani Temmink

  K.v.K. 83414215

  Btw nr: NL 0038 1659 1B06

  Per e-mail kunt u de webshop bereiken op: contact@raanii.eu