VERZENDING

Ik verzend momenteel naar Europa, Noord-Amerika en Australië. Woon je ergens anders, neem dan contact met mij op! Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld. Houd er rekening mee dat als je buiten de EU woont en je bestelling met Track & Trace wilt verzenden, je deze optie selecteerd bij het afrekenen. Standaard levering buiten de EU is exclusief track & trace.

De bestelling wordt verzonden in een envelop of brievenbuspakketje. De kaarten, prints of overige producten worden zo goed mogelijk verpakt, zodat ze beschermd zijn tegen waterschade en/of stoten.

VERVOERDER

Ik verstuur met PostNL en DPD. Afhankelijk van het land van bestemming wordt er verzonden met één van deze vervoerders. Ik ben niet verantwoordelijk voor enige problemen met betrekking tot de derde partij. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het mij dan weten. Dan zal ik mijn best doen om je verder te helpen.

DOUANERECHTEN & INVOERBELASTING

Woon je buiten de EU? Dan moet je mogelijk douanerechten of invoerbelasting betalen om jouw bestelling te ontvangen. Dit verschilt per land. Zorg ervoor dat je of dit van toepassing is, voordat je een bestelling plaatst, check of dit voor jou van toepassing is. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele extra kosten of vertragingen als gevolg van de douane.

VERZENDKOSTEN

Ik hanteer de verzendkosten van PostNL en DPD. De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen en is afhankelijk van zowel het gewicht als land van bestemming. 

  

BETALEN

Momenteel biedt Raanii Illustration & Design de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Bancontact
  • PayPal
  • Mastercard
  • Visa

Voor vragen kun je een mail naar contact@raanii.eu sturen. Dan probeer ik zo snel mogelijk bij je terug te komen om je vraag te beantwoorden.

 

Contact gegevens

www.raanii.eu 

Job Jansenstraat 21, 6709 TV Wageningen, Nederland (Geen bezoekadres) 

Kvk: 83414215