Een portret waarin je jezelf kunt herkennen, van jou en je dierbaren, vrienden, familie of zelfs je trouwe viervoeters! Een portret is een prachtig cadeau of kan je eigen huis opfleuren met een persoonlijke touch. Ideaal voor verjaardagen, kerstmis, jubilea, bruiloften of bedankjes!

Zo werkt het

Stuur een e-mail (contact@raanii.eu) of bericht op instagram met het volgende:

1) Hoeveel mensen je getekend wilt hebben

2) Specifieke kenmerken, attributen of voorwerpen die geïllustreerd moeten worden (kleding, brillen, juwelen, hoeden, blindegeleidestok, etc.)

3) Je naam, adres, en e-mailadres

4) Eventuele deadline.

Let op: Houd rekening met 3 weken voor het afronden van een portret en 1-3 dagen voor verzending. Wil je het cadeau doen? Wees er dan optijd bij!

Prijzen

De prijzen zijn inclusief één feedbackronde en een hoge resolutie PNG file met je portret klaar om uit te printen en te delen op sociale media.

1 persoon - €85

2 personen - €105

3 personen - €125

4 personen - €145

5 personen - €165

Houd er rekening mee dat huisdieren in de bovenstaande prijslijst als gezinsleden worden beschouwd. Meer mensen? Stuur me een bericht voor meer informatie en een gedetailleerde prijsopgave.

Goed om te weten

1. Het portret is in een gestileerde stijl getekend zoals in de foto's. Dit betekent dat het van de realiteit afwijkt en een extra creatieve touch heeft.

2. Ik teken alleen in A4 formaat (21 cm x 29,7cm)

3. Ik teken alleen mensen met eventuele huisdieren, geen achtergronden.

4. Het portret mag niet commercieel worden gebruikt of geproduceerd worden in welke vorm dan ook. Het is toegestaan om het te delen op sociale media.

5. Er staat altijd op een gepaste manier mijn handtekening op.

6. Als ontwerper ben ik gerechtigd het portret te gebruiken voor promotionele doeleinden van RAANII. Als je dit liever niet hebt, geef dit dan aan bij het plaatsen van de opdracht.

7. Het portret mag niet aangepast worden.

Het Proces

Als jij me een berichtje of e-mail hebt gestuurd met bovenstaande informatie dan krijg je van mij een e-mail met daarin de prijs, extra informatie en een inschatting wanneer je het portret kunt verwachten. Akkoord? Dan stuur ik je de factuur en ga ik aan de slag.

Ik stuur je een digitaal bestand op zodat je eventuele op- of aanmerkingen nog kunt doorgeven. Als ik deze verwerkt heb ontvang je het definitief ontwerp in je mail!

Fantastisch! Doe mij maar zo'n portret!

Wil je direct een aanvraag doen en een prijsopgave ontvangen of heb je nog vragen? Gebruik het formulier hieronder of stuur een mail naar contact@raanii.eu.

FAQ

Ik heb net aan aanvraag ingediend, wat nu?

Top! Je kunt binnen twee dagen een antwoord van mij verwachten per e-mail. In de mail geef ik de prijs, betaalmogelijkheden, en details die ik nodig heb om een portret te maken.

Portretten worden geboekt op volgorde van betaling. Zorg dat je op tijd betaald zodat jouw portert snel aan de beurt is.

Wanneer ontvang ik mijn portret?

Zodra de betaling is ontvangen, zal ik antwoorden met jouw verwachte doorloopdatum. De verwachte doorlooptijd kan variëren van 1 week tot 2 maanden, afhankelijk van de boekingsplek en de algemene planning.

Wat ontvang ik?

Het uiteindelijke resultaat is een PNG-bestand op A4 formaat en hoge resolutie (JPG kan ook worden aangevraagd) klaar om af te drukken en online te delen.

Moet er vooraf betaald worden?

Ja, portretten worden geboekt op het tijdstip van betaling (details hierover zijn opgenomen in de e-mail na de aanvraag), wat betekent dat het volledige geschatte bedrag vereist is voordat ik aan de slag ga. Terugbetalingen zijn op dit moment niet mogelijk vanwege het unieke karakter van gepersonaliseerde portretten.

Kan ik een herziening vragen?

Ja, er is één feedbackronde inbegrepen in de prijs voor kleine aanpassingen (kleur, lijntjes, attributen). Extra feedbackronde's buiten de scope kosten €15. Hierover word gecommuniceerd voordat er verder gewerkt wordt.

In welke stijl wordt het portret getekend?

Alle portretten worden in de stijl getekend als in de voorbeelden. Een interpretatie van de realiteit met een creatieve touch. Het is dus geen gedetailleerde realistische weergave.