Privacy Policy English Version

Raanii, gevestigd aan Job Jansenstraat 21, 6709TV Wageningen (Geen bezoekadres) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Je privacy is voor mij, Rani Temmink, van groot belang. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij de webwinkel www.raanii.eu allemaal doe met informatie die ik over jou te weten kom.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van jou bijhoud, neem dan contact met mij op.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ik mag je persoonsgegevens dan aan mijn bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.


Om de bestelling bij jou thuis te laten bezorgen gebruik ik je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit ben ik wettelijk verplicht. Ik bewaar deze informatie tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
 
Contactformulier
Met het contactformulier kun je mij vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruik ik je naam, e-mailadres en telefoonnummer (voorzover deze verstrekt is). Deze heb ik nodig vanwege het door jou verzochte contact. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn reactie en drie maanden daarna. Zo kan ik bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.
 
Andere partijen
Ik geef je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het netjes afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat ik bij een vermoeden van fraude aangifte mag doen bij de politie.
 
Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Ik geef je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor je bestelling in mijn webwinkel of als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.
 
Cookies
Raanii.eu gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.
 
Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik hou de beveiliging goed in de gaten en let goed op wat er mis kan gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact met mij op.
 
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer mijn webwinkel wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
 
Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen via contact@raanii.eu.


Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik


Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.
 
Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Laatst bijgewerkt: 26-04-2022